Om CAMPLyngs

CAMPLyngs  giver målrettede nye værktøjer til ejerdirektøren. Vi arbejder med dine konkrete udfordringer som leder.

CAMPLyngs er navnet på det imaginære telt, som deltagerne kravler ind i, når de mødes. Her opstår fortrolighed og ro til at reflektere omkring sin egen rolle og til at finde nye veje til at tage fat på udfordringerne. Bagefter er deltagerne fokuserede og klar til igen at kravle ud på bjerget og fortsætte vejen mod toppen!

Inden forløbet går i gang, definerer vi præcist hvad, hver enkelt deltager vil arbejde med. Uanset om det handler om konkrete dagligdags problemstillinger i virksomheden eller strategiske overvejelser om fremtiden. Herefter inddrager vi velafprøvede metoder og teknikker, som kan omsættes i praksis og sikre, at du når dine mål. CAMPLyngs kommer hele vejen rundt om ejerdirektørens udfordringer. Typiske emner vi arbejder med er:


Handlingsroset (Susanne Lyngs)

Ansvarlig

Lyngs Management v/ Susanne Toft Lyngs er ansvarlig for CAMPLyngs. CAMPLyngs er en del af Lyngs Management. CVR 10170354

Sådan foregår det

Deltagerne bliver en del af et hold på 10-12 ejerdirektører fra forskellige steder i livet, brancher og geografiske tilhørsforhold.

Deltagerne mødes på CAMPLyngs i alt otte gange, og hele forløbet strækker sig over 16 måneder.

CAMP’en foregår så vidt mulig på én af deltagernes virksomhed. Her slår vi lejr, og deltagerne står for analyser og sparring på de konkrete og strategiske udfordringer, som lederen har. Det foregår i en proces, hvor ejerdirektørerene giver hinanden feedback og udveksler erfaringer og viden på de relevante områder.

Fortrolighed

Alle oplysninger, der kommer frem på CAMPLyngs er fortrolige.

Hvor meget tid skal jeg bruge på det?

Hvert af de otte CAMP’s varer to dage. Der er én overnatning hver gang. Derudover er der ca. ti timers arbejde til hver gang, fordi du her omsætter dine ideer og planer til beslutninger og handling, opdaterer din egen forretningsplan mm.

Hvornår starter næste hold 

Der starter 2 hold hvert år et sted i Nationelpark Thy. 

På 1. CAMP fastsættes de resterende CAMPs.

Priser

For deltagelse på CAMPLyngs: kr. 82.250 + moms
Derudover kommer udgifter til ophold og forplejning

I prisen er inkluderet:

  • Otte CAMPS á hver to dage fordelt over 16 måneder
  • 2 timers Individuel coaching/sparring efter hver CAMP (I alt 16 timer)
  • 2 DiSC Workplace profiler (En profil udarbejdes før start og een ved afslutning, så den personlige udvikling kan følges)
  • En række brugbare HR og ledelsesværktøjer

Tidligere deltagere siger

Se under referencer, hvad tre tidligere deltagere på CAMPLyngs har fået ud af forløbet. Både på virksomhedens bundlinje og som ledere

Tilmelding – eller behov for mere information?

Kontakt Susanne Lyngs eller ring 2331 9019

Bliv kontaktet af CAMPLyngs®

Vil du gerne kontaktes for at høre mere om CAMPLyngs, så udfyld disse felter, og du vil modtage en uforpligtende opkald, hvor du kan få svar på dine spørgsmål:
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning...

Susanne Toft Lyngs

Missionen i CAMPLyngs er at styrke ejerdirektørens kompetencer til at blive den bedste direktør i eget firma. God kvalitet i HR og ledelse smitter af på hele virksomheden. Produktivitet, effektivitet og indtjening giver en sjovere hverdag for ejerdirektøren og de ansatte.

Susanne Toft Lyngs · Lyngs Management · Gotthardpasset 16, 6000 Kolding
23 31 90 19 ·

Top
Thrane.nu