Om opstart på CAMPLyngs

CAMPLyngs  giver målrettede nye værktøjer til ejerdirektøren. Vi arbejder med dine konkrete udfordringer som leder.

CAMPLyngs er navnet på det imaginære telt, som deltagerne kravler ind i, når de mødes. Her opstår fortrolighed og ro til at reflektere omkring sin egen rolle og til at finde nye veje til at tage fat på udfordringerne. Bagefter er deltagerne fokuserede og klar til igen at kravle ud på bjerget og fortsætte vejen mod toppen!

Inden forløbet går i gang, definerer vi præcist hvad, hver enkelt deltager vil arbejde med. Uanset om det handler om konkrete dagligdags problemstillinger i virksomheden eller strategiske overvejelser om fremtiden. Herefter inddrager vi velafprøvede metoder og teknikker, som kan omsættes i praksis og sikre, at du når dine mål. CAMPLyngs kommer hele vejen rundt om ejerdirektørens udfordringer. Typiske emner vi arbejder med er:


Handlingsroset (Susanne Lyngs)

Ansvarlig

Lyngs Management v/ Susanne Toft Lyngs er ansvarlig for CAMPLyngs. CAMPLyngs er en del af Lyngs Management. CVR 10170354

Sådan foregår det

Deltagerne bliver en del af et hold på 10-12 ejerdirektører fra forskellige steder i livet, brancher og geografiske tilhørsforhold.

Deltagerne mødes på CAMPLyngs i alt otte gange, og hele forløbet strækker sig over 16 måneder.

CAMP’en foregår så vidt mulig på én af deltagernes virksomhed. Her slår vi lejr, og deltagerne står for analyser og sparring på de konkrete og strategiske udfordringer, som lederen har. Det foregår i en proces, hvor ejerdirektørerene giver hinanden feedback og udveksler erfaringer og viden på de relevante områder.

Fortrolighed

Alle oplysninger, der kommer frem på CAMPLyngs behandles fortroligt.

Hvor meget tid skal jeg bruge på det?

Hvert af de otte CAMP’s varer to dage. Der er én overnatning hver gang. Derudover er der ca. ti timers arbejde til hver gang, fordi du her omsætter dine ideer og planer til beslutninger og handling, opdaterer din egen forretningsplan mm.

Hvornår starter næste hold 

Der starter to hold  á 8 personer hvert år .

Næste hold starter torsdag til fredag i uge 44, 2018 et sted i Nationelpark Thy. 

På 1. CAMP fastsættes datoerne i fællesskab for de resterende 7 CAMPs.

Priser

For deltagelse på CAMPLyngs: Kr. 82.250  eksklusiv moms. Afregnes efter aftale ved tilmelding. Kan også afregnes pr. CAMP (kr. 10.282) eller pr. måned (kr. 5.141) + moms.  Udgiften til ophold og forplejning afholdes af deltagerne.

I prisen er inkluderet:

  • Otte CAMPS á to dage fordelt på 16 måneder.
  • Samlet 16  timers Individuel coaching/sparring, som afvikles efter aftale mellem CAMPs.
  • 2 DiSC Workplace profiler (En profil udarbejdes før start og een ved afslutning, så den personlige udvikling kan følges).
  • En række brugbare HR og ledelsesværktøjer.
  • Deltagelse på HR værkstedsmøderne, der afholdes under forløbet, uden beregning.

Tidligere deltagere siger

Se under "Kunderne siger", hvad tre tidligere deltagere på CAMPLyngs har fået ud af forløbet. Både på virksomhedens bundlinje og på det personlige plan.

Tilmelding – eller behov for mere information?

Kontakt Susanne Lyngs eller ring 2331 9019

Susanne Toft Lyngs

Missionen i CAMPLyngs er at styrke ejerdirektørens kompetencer til at blive den bedste direktør i eget firma. God kvalitet i HR og ledelse smitter af på hele virksomheden. Produktivitet, effektivitet og indtjening giver en sjovere hverdag for ejerdirektøren og de ansatte.

Susanne Toft Lyngs · Lyngs Management · Gotthardpasset 16, 6000 Kolding
23 31 90 19 ·

Top
Thrane.nu