Programmet

CAMPLyngs er udtryk for det imaginære telt, som deltagerne kravler ind i, når de mødes. Her opstår fortrolighed og ro til at reflektere omkring sin egen lederrolle og til at finde nye veje til at tage fat på udfordringerne. Bagefter er deltagerne fokuserede og klar til igen at kravle ud på bjerget og fortsætte vejen mod toppen.

På CAMPLyngs arbejder du med dine konkrete udfordringer som ejerleder/direktør.

Deltagere siger

Se under "Kunderne siger", hvad tre tidligere deltagere på CAMPLyngs har fået ud af forløbet. Både på virksomhedens bundlinje og på det personlige plan.

Handlingsroset - foranalyse

Hver deltager får udarbejdet en foranalyse bygget over "handlingsrosetten" som er et aktivt og intutivt analyse værktøj. Handlingsrosetten har 16 forskellige "blade" som samles i 3 overskrifter, nemlig Ledelse, Stratei og  Drift.

De 16 "blade", vi arbejder med er:


Handlingsroset (Susanne Lyngs)

 

Deltagelsen

Deltagerne bliver en del af et hold på 8 ejerdirektører fra forskellige steder i livet, brancher og geografiske tilhørsforhold.

Deltagerne mødes på CAMPLyngs i alt syvgange, og hele forløbet strækker sig over 14 måneder.

CAMP’en foregår så vidt mulig på én af deltagernes virksomhed. Her slår vi lejr, og deltagerne står for analyser og sparring på de konkrete og strategiske udfordringer, som direktøren har. Det foregår i en proces, hvor ejerdirektørerene giver hinanden feedback og udveksler erfaringer og viden på de relevante områder.

Inden hver CAMP, har Lyngs sammen med ejerdirektøren defineret hvad vi præcist vil arbejde med. Uanset om det handler om konkrete dagligdags problemstillinger i virksomheden eller strategiske overvejelser om fremtiden.

Vi skræddersyr hver CAMP og inddrager relevante metoder og teknikker, som kan omsættes i praksis og sikrer, at hver deltager når deres mål.

CAMPLyngs kommer hele vejen rundt om ejerdirektørens udfordringer.

Fortrolighed

Alle oplysninger, der kommer frem på CAMPLyngs behandles fortroligt og i henhold til GDPR.

Hvor meget tid skal jeg bruge på det?

Hvert af de otte CAMP’s varer to dage. Der er én overnatning hver gang. Derudover medgår der tid til at omsætte dine ideer og planer til beslutninger og handling, opdatere din egen forretningsplan mm.

Hvornår starter næste hold 

Næste hold starter torsdag til fredag i uge 17 2020 et hyggeligt sted i Nationalpark Thy.  På 1. CAMP fastsættes datoerne i fællesskab for de resterende 7 CAMPs.

Du forpligter dig til at deltage på første CAMP og afgør derefter om du ønsker at fortsætte på holdet.

Priser

I alt Kr. 69.950, + moms, ophold og forplejning.

Honoraret kan også afregens pr. CAMP eller pr. måned.

Pr. CAMP, DKK 9.990 + moms, ophold og forplejning  eller

Pr. måned, DKK 4.990 + moms, ophold for forplejning.

Udgiften til ophold og forplejning afholdes løbende af deltagerne.

I prisen er inkluderet:

  • udover de 7 CAMPS á 2 dage, også
  • 12  timers HR bistand, coaching/sparring, som afvikles efter aftale mellem hver CAMPs for at sikre fremdrift.
  • 2 x DiSC ledership profil (En profil udarbejdes før start og een ved afslutning, så den personlige udvikling kan fastholdes).
  • En række brugbare HR og ledelsesværktøjer.

Tlmelding – eller behov for mere information?

Kontakt Susanne Lyngs eller ring 2331 9019.

Lyngs Management v/Susanne Toft Lyngs er ansvarlig for CAMPLyngs.

CVR 10170354

Susanne Toft Lyngs

Missionen i CAMPLyngs er at styrke ejerdirektørens kompetencer til at blive den bedste direktør i eget firma. God kvalitet i HR og ledelse smitter af på hele virksomheden. Produktivitet, effektivitet og indtjening giver en sjovere hverdag for ejerdirektøren og de ansatte.

Susanne Toft Lyngs · Lyngs Management · Gotthardpasset 16, 6000 Kolding
23 31 90 19 ·

Top
Thrane.nu